HOUSE OF OELIE - LEREN BANDEN VOOR KLEDINGREK - COGNAC

Vorige Artikel 2 van 2
€ 47,50 (inclusief 21% btw)

In een iets gewijzigde vorm weer terug bestelbaar. Shopte je voorheen nog het gehele kledingrek, vanaf nu shop je alleen nog de leren banden en kun je met de stok je eigen persoonlijk draai aan je kledingrek geven. De leren banden hebben een lengte waardoor je kledingrek op ongeveer 1meter vanaf het plafond hangt. De dikte van je eigen gekozen stok kan 28mm zijn, dat is ook de dikte van de houten stok op de gebruikte foto's. Soortgelijke stokken als op de foto kun je meestal wel bij de grote bouwmarkten vinden. En natuurlijk kun je ook voor een dunnere houten stok gaan, of voor een koperen of ijzeren buis of voor een geverfde variant of noem maar op. Er valt genoeg leuks te verzinnen voor bij deze leren banden. 
De leren banden voor het kledingrek zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren leer. Naturel, cognac en nearly black. Nearly Black is een diepe donkerbruine kleur die haast op zwart lijkt. Alleen aan de achterkant van het leer zie je beter dat het diep donker bruin en geen zwart is. Voor de afwerking (2 ophangogen en de 2 boekschroeven in het leer vlak boven de houten stok op de foto) kun je kiezen uit 2 verschillende soorten materialen. Messing (wat lijkt op goud) of vernikkeld (wat lijkt op zilver). De leren banden voor het kledingrek zijn voorzien van 2 ogen (zie foto 5) waarmee je het kledingrek aan haken aan het plafond kunt hangen. Deze haken worden er vanwege de diversiteit aan plafonds niet bijgeleverd.

LET OP: JE BESTELD & ONTVANGT ALLEEN DE LEREN BANDEN! DE HOUTEN STOK IS DUS NIET INBEGREPEN!

HANDMADE IN HOLLAND 

Productdetails:
De leren banden hebben een lengte waardoor je kledingrek op ongeveer 1 meter vanaf het plafond hangt. 
Wil je de leren banden korter hebben?! Geef dit dan in de opmerkingen bij je bestelling weer en we regelen het voor je.
Wil je de leren banden langer hebben?! Stuur dan een mailtje naar info@house-of-oelie.nl (let op: langer is niet altijd mogelijk, over het algemeen is 115cm vaak het maximaal haalbare). 

© 2015 - 2021 House of Oelie | sitemap | rss