NIEUW

HOUSE OF OELIE - POPPENHUIS LUCY

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 199,95 (inclusief 21% btw)

LET OP: TOT AAN EINDE VAN HET JAAR ZITTEN WE HELEMAAL VOL EN KUNNEN WE GEEN NIEUWE POPPENHUIS ORDERS MEER AANNEMEN. PLAATS JE NU EEN BESTELLING, DAN ZAL HET POPPENHUIS IN JANUARI BEZORGD WORDEN!

Ter ere van een meisje dat gek is van poppenhuizen en alles wat ze erin kan verzamelen. En ter ere van haar moeder met een hele goede smaak die bij ons terecht kwam voor een poppenhuis op maat is hier "the Lucy". Een geweldig poppenhuis van flink formaat, want dit pareltje is welgeteld 120cm hoog, 110 cm breed en 36cm diep. Door het formaat worden kinderen nóg meer getriggerd om ermee te spelen! We krijgen als review zelfs terug dat naar het vorige kleine poppenhuis niet werd omgekeken, maar sinds dit grote huis er staat er iedere dag met veel plezier mee gespeeld wordt. Het poppenhuis is gemaakt van onbehandeld berken multiplex, volledig verlijmd en geschuurd zonder scherpe kantjes. Je hoeft hem dus zelf ook niet meer in elkaar te zetten. Er zit geen achterwand in zodat er ook (door meerdere kindjes) vanaf beide kanten mee gespeeld kan worden.

LET OP: Poppenhuis Lucy kan NIET met de reguliere post verzonden worden. Je kunt daarom kiezen voor ophalen of het poppenhuis door ons laten thuisbezorgen. Na bestelling nemen we contact op via de mail om een ophaal- of leverafspraak te maken. Voor meer informatie kun je ook altijd even een mailtje sturen naar: info@house-of-oelie.nl 

Bezorgen Nederland € 50,00
Bezorgen Belgie, Duitsland en/of andere landen, neem hiervoor contact met ons op!

Afmeting: 110cm breed x 120cm hoog x 36cm diep (ter vergelijk het meisje op de foto is 7 jaar).
Materiaal: onbehandeld berken multiplex
Details: volledig verlijmd en volledig geschuurd, zodat kinderen zich nergens aan kunnen bezeren. Het gaat hier alleen om het houten poppenhuis, alle accessoires in het poppenhuis op de foto worden niet meegeleverd. 
Merk: House of Oelie

© 2015 - 2021 House of Oelie | sitemap | rss