Navigatie

Over ons

House of Oelie is een creatief bedrijf waar ambacht hoog in het vaandel staat. Alles wordt door House of Oelie zelf ontworpen en gemaakt door enthousiaste mensen met een passie voor handwerk. Geen ingekochte massa, maar ambachtelijke producten! Ieder item is uniek en elk product is ​"Handmade in Holland"!​ Hoe leuk is dat?! Van houtbewerkers tot haaksters tot mensen die handig zijn met de naaimachine, dagelijks zijn wij aan de slag om iets moois te creëren. Naast het vervaardigen van de eigen ontwerpen, wordt er ook in opdracht ontworpen en/of gecreëerd (zie pagina "in opdracht").  

Oprichter van House of Oelie is Willeke. Zij was altijd al bezig met bakken, koken, knutselen, ontwerpen en uitproberen. Marsepein taarten, "nep-taarten", gehaakte poefen, plaids, kussens, vlaggenlijntjes, niets was te gek. Omdat de vraag naar deze producten zo groot werd heeft zij besloten haar hobby om te zetten in een bedrijf. Zij ontmoette haar drijvende kracht. Ook iemand die van jongs af aan graag dingen zelf maakt, uitzoekt en in elkaar zet. Samen delen zij de passie voor handgemaakte producten waar de liefde van de maker vanaf spat. En zo kwamen vier handige handen bij elkaar en ontstond de perfecte match voor House of Oelie. 

Maar hoe kwamen we dan bij de naam House of Oelie?
Oelie is de bijnaam van Willeke. Jaren geleden moest zij voor haar opleiding een boek lezen. In dat boek komt Oelie voor, een vrouw die een prachtige rol vervuld. Het is altijd gezellig bij haar, ze helpt iedereen en ze bakt er graag op los. Zo wil het merk House of Oelie ook zijn, een product dat een prachtige rol vervuld in jouw huis en leven. Een product dat zorgt voor gezelligheid, een fijn gevoel en een lach op het gezicht. Met oog voor mooie kleuren, bijzondere stoffen en leuke details proberen wij je ieder seizoen weer iets verrassends te bieden.
 

© 2015 - 2018 House of Oelie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel