OVER ONS


House of Oelie maakt en verkoopt hippe woonaccessoires en andere leuke items waar je blij van wordt.
Wij voeren ons eigen label "House of Oelie" en vullen dit aan met mooie bijpassende producten van andere merken. Hierdoor kun je in één keer een mooi en uniek geheel bij ons shoppen. Geen massaproducten, maar mooie unieke items waarmee jij je eigen unieke style kunt creëren in huis.  Alle producten van ons eigen label worden door onszelf ontworpen en gemaakt in Nederland door enthousiaste mensen met een passie voor handwerk. 

Oprichter van House of Oelie is Willeke. Van jongs af aan was zij altijd al bezig met bakken, koken, knutselen, ontwerpen en uitproberen. Marsepein taarten, "nep-taarten", gehaakte poefen, plaids, kussens, vlaggenlijntjes, niets was te gek. Omdat de vraag naar deze producten zo groot werd heeft zij besloten haar hobby om te zetten in een bedrijf. Zij ontmoette haar drijvende kracht. Ook iemand die van jongs af aan graag dingen zelf maakt, uitzoekt en in elkaar zet. Samen delen zij de passie voor handgemaakte producten waar de liefde van de maker vanaf spat. En zo kwamen vier handige handen bij elkaar en ontstond de perfecte match voor House of Oelie. 

Maar hoe kwamen we dan bij de naam House of Oelie?
Oelie is de bijnaam van Willeke. Jaren geleden moest zij voor haar opleiding een boek lezen. In dit boek komt Oelie voor, een vrouw die een prachtige rol vervuld. Het is altijd gezellig bij haar, ze helpt iedereen en ze bakt er graag op los. Zo wil het merk House of Oelie ook zijn, een product dat een prachtige rol vervuld in jouw huis en leven. Een product dat zorgt voor gezelligheid, een fijn gevoel en een lach op het gezicht. Met oog voor mooie kleuren, bijzondere stoffen en leuke details proberen wij je iedere keer weer iets verrassends te bieden. 

 

 

 

 

 

 

© 2015 - 2021 House of Oelie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel